BARTHOLOMEUSDAG IN SLOTWEEKEND NAZOMERFESTIVAL

Schoonhovense Jaarmarkt met 200 kramen groter dan ooit

Op zaterdag 29 september is de binnenstad van Schoonhoven weer het decor voor Bartholomeusdag, de grote jaarmarkt vernoemd naar de beschermheilige van de Zilverstad. Tussen 10.00 en 17.00 uur is er van alles te beleven in en rond de historische binnenstad.

Naast bijna 200 kramen verspreid over de Haven, Lopikerstraat, Dam, Kerkstraat en het Veer zijn er de allerlaatste nazomeraanbiedingen bij de winkels. Op diverse plekken zijn er concerten en demonstraties en galeries, (zilver)ateliers en musea openen voor de laatste keer deze nazomer hun deuren. In de feesttent Buiten de Veerpoort zijn er het hele weekend optredens van shantykoren en andere festiviteiten.
De hele dag is er natuurlijk veel gezelligheid op de terrassen, waar op diverse podia optredens plaatsvinden. Ter gelegenheid van het 11e Nazomerfestival is de Bartholomeusdag dit jaar groter dan ooit. Reden genoeg dus voor een bezoekje aan de Zilverstad!

Bartholomeusdag wordt georganiseerd door de Verenigde Ondernemers Centrum (VOC) Schoonhoven. Het volledige programma voor de dag en het slotweekend van het Nazomerfestival is te zien op www.nazomerfestival.info.