Lentekriebels: Zaterdag 7 april.

Zaterdag 7 april is het weer zover: Lentekriebels in de Zilverstad.

Van 3 tot en met 7 april kunt u bij alle leden van de VOC Schoonhoven meesparen voor Lentebloeiers en deze kunt u bij een volle spaarkaart Zaterdag 7 april ophalen op de Dam. Deze plantjes worden mede mogelijk gemaakt door Puur bloem en binnen.

Op de Dam kunt u zaterdag ook genieten van de 3 modeshows. Er is een show om 13.30 uur, om 14.30 uur en om 15.30 uur. Elke modeshow word vooraf gegaan door een dansoptreden van Studio Younik. Elk dansoptreden word uitgevoerd door een andere leeftijdsgroep dus het is de moeite waard om alle drie de shows te komen kijken.

De deelnemers aan de modeshow zijn: Streakers men and women, Schoenenwinkel De Favoriet, De Wereldwinkel, Damesmodezaak By Marry, Juwelier de Eenhoorn, Wilco dag- en nachtlingerie, Dolce Vita dames mode, Marjon Kappers sieraden, Vivaz for Women, Spetters 4 kids, Puur bloem en binnen en Slip @by Jo. Deze ondernemers staan te popelen om u de nieuwste lente- en zomermode te laten zien. De weersvoorspelling zijn super dus zien we u op de Dam.

SNS bank is algemeen sponsor van dit event.