Schep Makelaardij: van álle woningmarkten thuis

De keuze voor de juiste makelaar brengt uw droomwoning (of droomlandhuis) meteen een stuk dichterbij. Al meer dan vijfendertig jaar onderscheidt Schep Makelaardij zich door solide vakkennis en een bij uitstek persoonlijke benadering. Zijn we op het gebied van landelijke wonen inmiddels een begrip in heel Nederland; ook voor een exclusief huis in een stedelijke omgeving bent u bij ons aan het juiste adres.

(Nog) niet precies gevonden wat u zocht? Neem de proef op de som, en laat u – kosteloos en vrijblijvend – opnemen in ons zoekersbestand. Via een gerichte zoekopdracht kunt u exact aangeven wat u op het oog heeft.
Wilt u uw zoekprofiel nog aanscherpen? Een afspraak met een van onze beëdigde makelaars is zo gemaakt! Onze expertise en ons wijdvertakte relatienetwerk staan borg voor een optimaal resultaat.

Uiteraard kunnen wij ook bemiddelen indien u uw huidige woning wilt verkopen. Maak vrijblijvend een afspraak of vraag een gratis waardebepaling aan. Schep Makelaardij is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), met alle waarborgen van dien. Schep Makelaardij heeft een vaste plek op www.funda.nl. Daarnaast houden we u ook via onze eigen website (www.schep.nl) op de hoogte van onze diensten.

Pluspunten van Schep Makelaardij:
· de zekerheid van ‘s lands grootste makelaarsorganisatie NVM
· een team van vijf beëdigde NVM-makelaars
· eigen professionele website www.schep.nl
· de mogelijkheid om uw woning op www.funda.nl te plaatsen
· ons kantoor biedt de perfecte locatie voor uw woningpresentatie
· aankopend makelaar Vereniging Eigen Huis
· gratis zoekersbestand

Adresgegevens:
Lopikerplein 2
2871 AN Schoonhoven
tel.: 0182-383038
fax.: 0182-386867
e-mail
website: www.schep.nl

Openingstijden:

Maandag:   8.30 - 17.30
Dinsdag:   8.30 - 17.30
Woensdag:  8.30 - 17.30
Donderdag:  8.30 - 17.30
Vrijdag:   8.30 - 17.30
Zaterdag:  op afspraak
Zondag:   gesloten