Winter Outlet Weekend groot succes!

Olaf liep voor de kinderen door de stad en was een grote hit.

Ook dit jaar is in het laatste weekend van Januari het Winter Outlet Weekend georganiseerd door de VOC Schoonhoven. Alle winkeliers in de binnenstad hadden waanzinnige kortingsacties om de klanten goede deals te gunnen op het uitgebreide assortiment in onze mooie Zilverstad.

Het event is super voor jong en oud. Olaf (de sneeuwpop uit Frozen) liep voor de allerkleinsten door de stad en werd veelvuldig samen met de kinderen gefotografeerd. Er werd geschminkt en de kinderen konden ski’s tellen in de winterse etalages van de ondernemers en hier waren mooie prijzen mee te winnen.

Er was gratis warme chocolade melk maar de inwendige mens kon ook tevreden gesteld worden door de strippenkaart van de diverse horecagelegenheden. Een proeverij route welk elk jaar weer meer deelnemers trekt.

Er liep een dweilorkest door de binnenstad oftewel de Hazepoten zorgden voor de muzikale omlijsting van het geheel en ‘s avonds was er een heus apres ski feest georganiseerd.

Kortom dit event zorgt voor een gezellige binnenstad met goede deals voor groot en klein, volgend jaar organiseren wij het weer, bent u er dan ook bij?